Home /  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

We zullen de goederen voor kieskeurige kwaliteit te controleren voor verzending en bieden tracking nummer voor alle verzonden producten. Als deze beschadigd of verloren goederen, zullen we 100% opnieuw verzenden en terugbetaling.

Beleid van de terugkeer:
1. Het is zeer belangrijk dat u nodig hebt contact met ons voordat u uw bestelling terug te keren, zodat we het retouradres waar we het rendement te krijgen kan bieden.
2. Als u om welke reden dan ook ontevreden waren met een item, kunt u terugsturen en claimen voor een terugbetaling. Gelieve terug te keren naar ons binnen 7 dagen na ontvangst. Niet-defecte items moeten worden teruggestuurd in hun originele, onbeschadigde verpakking en moet in een ongebruikte toestand.
Als we vaststellen dat het product niet is teruggestuurd naar ons in volledig opnieuw verkoopbare staat, behouden wij ons het recht voor om een ​​vordering tot terugbetaling van het item weigeren of af te trekken tot 50% van de verkoopprijs van de restitutie claim.

terugbetalingen
Wij zijn u graag terug te nemen of wisselen alle handelsgoederen, ontvangen met originele verpakking binnen 30 dagen na aankoop (vanaf de datum producten werden ontvangen, als je de producten met kwaliteitsproblemen (niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen te vinden), het kan worden geretourneerd en vervangen. u moet de rug van de producten in de originele verpakking naar ons te sturen. Als we de producten precies teruggestuurd ontvangen, zullen we vervangen door nieuwe en verzenden ze terug naar je weer. we zullen de verzendkosten voor de te betalen vervangen producten die wij aan u te verzenden.

uitwisselingen.
Mocht u een niet-defecte product retourneren voor een uitwisseling, geldt het volgende: Een volledige terugbetaling zal worden gegeven (minder verzendkosten) of ruilen goederen verzonden na ontvangst van de goederen. We zullen echter terug te betalen de verzendkosten naar u terug indien de noodzaak voor een uitwisseling is als gevolg van een fout gemaakt door ons (bijv stuurden we de verkeerde grootte). U moet redelijke zorg van de goederen terwijl ze in uw bezit. We zouden van mening zijn dat redelijke zorg is niet overgenomen van de goederen, bijvoorbeeld, als je ze hebt gebruikt om een ​​mate dan wat redelijk zou zijn als ze te bestuderen in een winkel voor de aankoop. De goederen moeten binnen 21 dagen worden teruggestuurd naar ons, in de originele verpakking en labels bevestigd en op eigen kosten naar het onderstaande adres.