Home /  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Registratie-informatie.
Onze site bevat gebieden waar je informatie kan indienen bij ons (zoals onze registratie-service) en we hebben ook functies (zoals koekjes en performance tracking-technologie) die automatisch verzamelt informatie van bezoekers van onze site. Tijdens het registratieproces, moet u ons te voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, naam, adres en een geldig e-mailadres. Het is uw verantwoordelijkheid om uw wachtwoord strikt geheim te houden.
 
De informatie die wij verzamelen
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te weten welke soorten informatie die wij verzamelen wanneer u onze site gebruiken. De informatie omvat uw e-mail, naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, land, telefoonnummer, wachtwoord en ga zo maar door. We verzamelen deze informatie op verschillende manieren; om te beginnen, we maken gebruik van cookies die nodig zijn om te compileren en de totale niet-persoonlijk identificeerbare informatie over de bezoekers van onze website. Persoonlijk identificeerbare informatie bestaat uit informatie die uniek is voor u, zoals nummers creditcardnummer en bankrekeningnummer. De informatie die uniek is voor u. 

Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens.
We bewaren uw persoonlijke gegevens op een beveiligde server, en het gebruik van procedures om de persoonlijke informatie die we verzamelen tegen ongeautoriseerde toegang, vernietiging, gebruik, wijziging of openbaarmaking. Hoewel we commercieel redelijke veiligheidsmaatregelen zal nemen (en vereisen onze externe leveranciers over te nemen) met betrekking tot uw persoonlijke gegevens worden verzameld en opgeslagen op de site, vanwege het open karakter van het internet, kunnen wij niet garanderen dat uw persoonlijke informatie die is opgeslagen in computer servers of overgedragen naar of van een gebruiker, vrij zal zijn van ongeautoriseerde toegang, en we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van, ongeoorloofde toegang of schade aan of het onderscheppen van gegevens of communicatie. Door het gebruik van deze website, erkent u dat u begrijpt en gaat ermee akkoord om deze risico's te nemen. 

Privacy.
We zullen niet verkopen (of de handel of huur) persoonlijk identificeerbare informatie aan andere bedrijven als onderdeel van onze reguliere gang van zaken. We maken gebruik van de nieuwste encryptie-technologie, en alle medewerkers die we huren hebben een geheimhoudingsverklaring die hen verbiedt de openbaarmaking van de informatie waarop de werknemer toegang heeft, aan andere personen of entiteiten te ondertekenen.